2013-08-03

Ssssch, en liten sneakpeek...

...på några av de MÅNGA goda och spännande tesorter som kommer lyftas här på bloggen under hösten och vintern. Hela 32 (!) sinsemellan väldigt olika sorter har jag smakat mig igenom, och då har jag ändå sållat... Som jag nämnde häromdagen är jag redaktör ut i fingerspetsarna, men det spelar ju ingen roll hur noga jag planerar om jag inte också följer upp och brygger och smakar och funderar och smakar igen och fotar fina bilder. Så, det har jag gjort. Häpp!

Vill du vara säker på att inte missa något inlägg kan du följa Enkoppte på Facebook, men villo du vara superduperbombsäker på att inte missa något tycker jag verkligen att du ska följa mig via Bloglovin. Det är hur smidigt som helst, och du kan logga in med ditt Facebookkonto.

(Behöver jag nämna att jag är ivrig att få visa er allt gott? Inte? Men det är jag! Ivrigivrigivrig!)


/AnnaInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, vad glad jag blir! /Anna