Om Anna Ceder & Enkoppte.nu

Jag som driver Enkoppte.nu heter Anna Ceder, och är en nyfiken kommunikatör och hängiven tekonnässör.

Enkoppte.nu slog upp portarna för första gången den 24 november 2011, då i form av webbshop. Ju längre tiden gick och ju mer butiken växte, insåg jag att det inte var hållbart att driva den som ett vid-sidan-av-projekt; jag var helt enkelt tvungen att välja mellan mitt "day time job" och min baby. Och då drog butiken det kortaste strået. Men! Inte ville jag släppa Enkoppte.nu för det, så snabbt bestämde jag mig för att omvandla webbshopen till en oberoende teblogg.

Så varmt välkommen, både du som tidigare varit kund hos Enkoppte.nu och du som hittat hit från annat håll!

Här kommer du få ta del av tetips och avsmakningar, recept, serveringsidéer och annan inspiration som passar temat. Allt ackompanjerat av fina bilder, såklart.

Vill du kontakta mig?
Vad kul! anna.enkoppte@gmail.com är adressen. Vi hörs!

/Anna


Till verksamma inom tebranschen:
I dagsläget kan du inte köpa annonsplats på Enkoppte.nu.. Däremot är du som tekollega varmt välkommen att anlita mig för era kommunikationsuppdrag - jag är en erfaren kommunikatör med eget företag inom främst textkommunikation. Läs mer HÄR

Enkoppte.nu är att se som en rent redaktionell plattform, och följer precis som andra redaktioner intressanta företags nyhetsbrev och pressmeddelanden. Driver du teshop eller verkar inom tebranschen på annat vis är du välkommen att sätta upp anna.enkoppte@gmail.com på din presslista. Jag prioriterar ekologiska och/eller Rättvisemärkta teer. 

#jagsmygerinte 
Jag är medlem i branschorganisationen Influencers of Sweden. För dig som teälskande läsare såväl som för branschkollegor är detta en garanti för att jag ljer marknadsföringslagen och att eventuella sponsrade samarbeten ALLTID märks ut som reklam. #jagsmygerinte


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, vad glad jag blir! /Anna