2014-01-01

Det nya året är här!Oavsett om du firade in 2014 på stor baluns, med en utvald vän, eller i lugn och ro för dig själv, kan det vara roligt att såhär på lugna nyårsdagen servera något helt annat än bubblor i finglasen.

Det vackra blommande teet Tea Flower ä
r ett lyxigt vitt te med en bukett av teplantans egna skira blommor. Som alla andra vita teer är det sprängfyllt av antioxidanter, vitaminer och mineraler. Kan man börja året bättre än så?


Att bjuda på ett (värmetåligt!) vinglas fyllt med hett vatten och en teboll som gästen själv får lägga i, brukar göra succé. Jag har sällan varit med om att hela sällskap är så tysta och fokuserade på glasen som när jag bjuder på just blommande te!
Och så var det det här med att fira in ett nytt år... Varför är det förbehållet en enda kväll (som av någon anledning alltid känns kortare än alla andra kvällar)? Kan det inte vara ett utmärkt sätt att få trista januari att gå lite fortare - genom att helt enkelt börja året med en hel månad av avspända inskålningar med olika vänner? Från och med nu är det just så jag ska göra: strunta i decemberstressen (vilket jag också gjorde) och i stället flytta firandet till den här sidan årsskiftet. Helt enkelt börja det nya året just så som jag vill ha det; ostressigt, trevligt och med vackra nyttigheter i glaset, kroppen och knoppen.

Tack för ett härligt 2013 och på återseende under 2014! Jag hoppas att du är lika förväntansfull inför detta år som jag är!

/Anna
Inköpsställe: Gröna Teimporten

2 kommentarer:

  1. Vad fint att bjuda på te i vinglas! Och så smart sätt att bjuda på något lite festligt utan att blanda in alkohol.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur, visst är det lite trist att i stort sett alla kalasdrycker innefattar alkohol? När man mår så mycket bättre av te! :) God fortsättning förresten! /Anna

      Radera

Tack för din kommentar, vad glad jag blir! /Anna