2013-07-30

Hitta recept!

Såhär ser det ut när man söker på iste!

Nu hänger jag på den stora receptsajten Hitta recept! Sedan igår är Enkoppte anslutet, och även om det än så länge är lite svajigt (ett par recept "fastnade" inte, men det gjorde däremot en recension - ja du hajar) så är jag övertygad om att det snart blir stabilt och bra och mina (iste)recept sprids för vinden. Sköj!

Söker du på iste på Hitta recept idag dyker såväl iste-mojiton som den svalkande jordgubbsdrömmen upp. Själv är jag inne i en kokosfas, så jag frossar för fullt i DESSA recept!


/Anna

3 kommentarer:

 1. Matgeek-Johan skrev igår ett inlägg om nya bloggtoppen på Matklubben som i princip är detsamma som Hittarecept.se. Lär varför du inte borde vara med här: http://matgeek.se/2013/07/29/bojkotta-matklubbens-nya-topplista-for-bloggare-har-ar-varfor/

  :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar Sara! Jag har också läst Johans inlägg, och andra med samma åsikt, precis som jag har läst Matklubben/Hitta recepts svar. Min tanke är att se vad detta ger mig (och om det passar Enkoppte över huvud taget), och se vad nyheterna som ska lanseras i augusti är, och sedan utvärdera.

   Radera
 2. Tomas, Hittarecept2013-09-12 15:24

  Hej,
  Nu är nya Hittarecept igång! Testa, återkom gärna med feedback!

  /Tomas på Hittarecept

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, vad glad jag blir! /Anna