2013-10-30

Jag vet vad Så mycket bättre-stjärnorna har i koppen

Förra året satt jag på helspänn inför varje avsnitt av Så mycket bättre, hela tiden beredd att pausa och ta en skärmdump. Då hade jag fortfarande webshoppen, och hade ett halvår tidigare blivit kontaktad av produktionen bakom programmet och blivit tillfrågad om jag inte ville sponsra med lite lyxigt te. Såklart att jag ville! I år, när jag lagt den kommersiella verksamheten bakom mig, fick kunniga Ann på Gott Grönt Te ta över stafettpinnen och förse Lill, Ulf, Titiyo, Bo, Agnes, Ebbot och Ken med godsaker att värma sig med.

Foto: Gott Grönt Te

Ann berättar själv varför hon valde att skicka ner just dessa fem sorter:
Kamomill: "Jag tänkte att de skulle kunna varva ner och sova gott med detta"
Golden Lychee: "För dem som gillar svart te, men att det här egen sötma så att det smakar gott även utan socker. Golden Lychee har en lite ovanligare smak som inte finns någon annanstans vad jag vet."
Green Buddha och Milky Formosa: "Oolongteer är något som nästan alla gillar och är inte för 'grönt och blaskigt' i smaken om man dessutom varvar med kaffe. Fylliga och naturligt fruktiga." 
Sao Mei: "Det här vita teet är smakrikt med en annorlunda twist som många tycker är gott, plus att det inte blir beskt." 
Jasmine Silver Needle King: "Det är riktigt en lyxig klassiker som många uppskattar och känner till."

En bra mix, tycker jag! Vilken sort lockas du mest av?

/Anna

Såhär såg det ut förra säsongen!
Pugh fiskar fascinerat upp en teblomma ur koppen...


...medan Uggla och Darin för frukostdiskussioner med en
omisskännlig Enkoppte-påse i bakgrunden.

4 kommentarer:

 1. Älskar Jasmine-teet! Helt klart en av mina absoluta favoriter. Är även nyfiken på Sao Mei och Golden Lychee, får kanske ta och klicka hem lite senare ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här har jag recenserat Sao Mei om du är nyfiken! http://www.enkoppte.nu/2013/08/sag-ja-till-sao-mei.html
   Golden Lychee är jättespeciellt, först tyckte jag att det var för sött och "honungigt" men nu älskar jag det som höst- och vinterte.

   Radera
 2. Kul! Själv väljer jag kamomill-teet nu under dygnets sena timma! Men jag kan faktiskt utan problem dricka kamomill-te även på jobbet om dagarna. Lugnande och gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med, det funkar när som! Skön helg! /Anna

   Radera

Tack för din kommentar, vad glad jag blir! /Anna