2013-11-03

Underbara grå!

Gorgeous Grey från Pukka

Det skulle i och för sig kunna vara den vackra och melankoliska novemberhimlen jag åsyftar med rubriken, men denna gång är det Gorgeous Grey från Pukka som är det underbara grå. Denna ekologiska och Fairtrade-märkta Earl Grey-kusin fick jag som smakprov när jag senast beställde från JordKlok (som uppenbarligen fattat hur mycket små goda treats i paketen gör för kundnöjdheten - heja er!). Det är ett svart te med den för Earl Grey traditionella bergamottsmaksättningen, men som också fått påhälsning av lite svalkande lavendel. Jättegott! Jag drack det utan tilltugg, men kan tänka mig att det är helt perfekt till klassiskt kanelbullefika.

Och du, har du sett att Enkoppte är i final i tävlingen Sveriges Bästa Gröna Blogg? Hur kul som helst! Vill du rösta på mig (eller någon av de andra grymma bloggarna) har du fram till 13 november på dig. Du kan rösta en gång om dagen, och varje gång du röstar kan du (om du vill) ange din mailadress och på så sätt vara med i utlottningen av fina vinster från tävlingens sponsorer. Är det inte härligt med tävlingar där alla parter kan vinna, på ett eller annat sätt?
Skön november!
/Anna

Inköpsställe: Jordklok

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, vad glad jag blir! /Anna