2017-10-01

Bli en Tekompis!

Ja, exakt så. Bli en Tekompis!

Tidigare i höstas hittade jag Snigelpostklubben och förälskade mig totalt i Ellens och Emmas grymma idé att väcka liv i brevskrivandet på ett roligt och kravlöst sätt (och grämde mig lite över att jag inte kom på idén först). Men! Sen såg jag världens möjlighet: att med samma enkla upplägg skapa distansfika och nya teupplevelser för alla fellow tedrickare runt om i landet. Och häpp, Tekompis var född!




Som Tekompis skickar du ett brev med lite te eller andra terelaterade finheter till en sprillans ny Tekompis som du blir tilldelad den månad du väljer att vara med - och svarar den Tekompis som skickar något till dig. Svårare än så är det inte!

Det rör sig alltså om två teiga och härliga brev att skicka, och två lika teiga och lika härliga brev att ta emot!

Anmälan är öppen den 1-5 varje månad, så in HÄR bums och anmäl dig till oktoberomgången. Följ gärna Tekompis på instagram också, och tagga #tekompis och @tekompis när du instagrammar ditt Tekompis-fixande.

Åååh, så roligt det ska bli! Häng på!



För egen del känns det också superroligt med nytag. Eftersom jag spenderat hela långa arbetsdagarna sedan i våras med att skapa inspirerande innehåll för Glasklar och snart Vit jul (yes, jag jobbar numera för IOGT-NTO-rörelsen och utmanar alltså alkoholnormen till vardags - som hand i handske, kan man lugnt säga) så har jag haft svårt att motivera mig att sätta mig och skapa inspirerande innehåll även här. Lägg till lite småbarnsliv på det och... nej, du hajar, energin och tiden är begränsad (och så även möjligheten att smaka av och fotografera utan nyfikna treårsfingrar som pillrar på tekannan). 
Men med Tekompis så känner jag att jag slår en hel hög flugor i en smäll, och kan fortsätta sprida teintresset i landet - och denna gång dessutom ännu närmare dig och alla andra tedrickare. Så himla, himla skoj!

Peace & tea!
/Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, vad glad jag blir! /Anna