2013-08-08

"Crazy cake" eller "inte som andra tårtrecept"

Den här tårtan gjordes egentligen till midsommar förra året, men jag känner att NU är det dags att dela med mig av denna skapelse till världen! Midsommarafton spenderades på landet hos svärföräldrarna, och jag och min svägerska fick (eller, okej då, tog) som alltid uppdraget att baka tårtan. Vi bad våra respektive om en brief, en riktlinje, och de enades snabbt: en The Cat In The Hat-tårta ska det vara! 

Nu kommer jag släppa in dig till mitt privata fotoalbum på Facebook, där du steg för steg guidas genom marshmallowguacamole, lingongelé och sourcream & onion-stjärnor. Suddiga mobilbilder och osmickrande kameravinklar bjuder jag på. Enjoy!
Länk, öppnas i nytt fönster---> CRAZY CAKE


(Psst, om du noterar antalet kläd- och frisyrbyten vi hann med, så ger det en hint om hur lång tid denna *ähum* sötsak tog att göra...)

/Anna


2 kommentarer:

  1. Huvudsaken att tårtan var god! Inte dåliga bilder för att vara tagna med mobil!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt ärligt? Den var riktigt, riktigt äcklig... Men det anade vi nog när vi började blanda marshmallow med chipa ;)

      Radera

Tack för din kommentar, vad glad jag blir! /Anna