2013-11-27

Tusen tack för silvret - ni är guld!


Den trettonde oktober berättade jag stolt att Enkoppte blivit nominerad till Årets växande frö i den årliga stora bloggtävlingen Årets Bästa Gröna Blogg. Den sista oktober hoppade jag av glädje när det stod klart att ni alla med gemensamma krafter röstat vidare Enkoppte till final. Och nu är det alltså klart - en vacker, blänkande (symbolisk) silvermedalj bidde det, och jag är så stolt och glad så du anar inte! TACK!

För är det inte häftigt att en så här nischad blogg - jag menar, Enkoppte handlar ju i stort sett bara om blad från en och samma buske - kan engagera så mycket? Jag, och många tehandlarbekanta med mig, väljer att tolka det som att tedrickandet på allvar etablerat sig i Sverige, och att blad numera är lika självskrivna som bönor.

Min mission med bloggen är att sprida tekunskap och tepassion i landet. Jag tar den här dagen och det här tävlingsresultatet till att slå mig för bröstet lite och konstatera att jag uppenbarligen är på rätt spår.

Och igen; TACK för alla röster!  

/Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, vad glad jag blir! /Anna