2013-10-13

Nominerad och smickrad som tusan!


Wow, så himla glad jag blev av det här emblemet!
Den inspirerande sajten En Lagom Dos Grönt arrangerar varje år tävlingen Sveriges Bästa Gröna Blogg - något som kommit att bli Sveriges största bloggtävling med miljöfokus. I år står Enkoppte som en av fem nominerade i kategorin Årets Växande Frö.

För mig som nyligen gått från att vara kommersiell till att bli en oberoende inspiratör är det förstås otroligt, ofantligt smickrande att bli nominerad. Jag vet att jag fajtas mot betydligt större bloggar med betydligt fler läsare som kan rösta, så jag har inga förväntningar på vinst. Vilket känns ganska befriande, faktiskt! Jag är så himla glad över att få synas i sammanhanget.

Vill du gör mig ännu supermegagladare får du såklart gärna gå in på www.enlagomdosgront.se och rösta. Du kan rösta en gång per dag och kategori, och anger du också din e-postadress (inget krav, frågan kommer upp efter att du avgett din röst) så kan du vinna gröna sköna priser från tävlingens sponsorer.

Glada tjejer!

Bilden ovan är från Eco Now-mässan i Stockholm i helgen, där de nominerade bloggarna avslöjades. Till vänster ser vi Karoline från Karolines Vintage, till höger är Lisa från Lisas Miljöblogg, och i mitten står lilla jag (som uppenbarligen inte är så liten utan längst i sällskapet). Både Karoline och Lisa är nominerade i kategorin Årets Gröna Inspiratör.

/stolt och glad Anna


1 kommentar:

  1. Såklart du ska vara stolt när du både är nominerad och har en så himla fin blogg! Grattis!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, vad glad jag blir! /Anna