2015-11-24

Fyra år, fyra favoriter

Tänk att det redan gått fyra år sedan jag välkomnade in till Enkoppte för första gången! Eller, tänk att det inte gått mer än fyra år... Det är lite lurigt, det där med tid.

Under de dryga två och ett halvt år som Enkoppte funnits i bloggformat (innan dess var det en e-handel - läs hela storyn HÄR från förra årets treårsfirande) har jag hunnit med att recensera inte mindre än 50 olika tesorter! 12 gröna teer, 15 svarta, sju vita, tre oolong, 11 örtteer, ett pu-erh och dessutom ett gult te. Förhoppningsvis har jag med dessa avsmakningar kunnat inspirera dig till att testa, upptäcka och falla för någon ny favorit!

Och även om jag aldrig skulle tipsa om ett te som jag själv inte tycker är bra så har jag såklart några favoriter som jag gärna återkommer till. Fyraårsdagen till ära så kommer här en lista på fyra av mina egna darlings:

Sencha Sakura
  • Sencha Sakura, läs recensionen här>>

Alpine Lung Ching
  • Alpine Lung Ching, läs recensionen här>>

Iron Goddess
  • Iron Goddess/Tie Guan Yin, läs recension här>>

Guranse Hand-rolled Floral
  • ...och sist men absolut inte minst: Guranse Hand-rolled Floral, läs recension här>> 

Peace & love!
/Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, vad glad jag blir! /Anna