2014-01-11

Men hallå, vem drack upp min choklad?


Igår föll den första snön över Stockholm, och det ordentligt. Parkerade bilar har fått vita gräddtäcken och i den lilla lunden utanför vårt köksfönster har det varit pulkarace hela dagen. Efter en kylig promenad ner till city och tillbaka är det ju som upplagt för varm choklad, tänkte jag... 

Men icke - under hösten och julen har jag visst lyckats hinka i mig det sista av min favoritchoklad från Clipper (eko och Fairtrade kakao och socker i perfekt - verkligen perfekt! - blandning, inget annat tillsatt).

Så, var e-handlar jag nya burkar egentligen? Tips på bra och smidiga webshoppar mottages tackasamt!

/Anna

2 kommentarer:

 1. De verkar ha ändrat färgen på burken. Men det är säkert gott ändå! Kopiera o klistra in det här: http://www.vitaminvaruhuset.se/clipper-super-cosy-chokladdryck-250-g

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aah, sickna luringar, ändra burken sådär... Tack för tipset & skön helg!
   /Anna

   Radera

Tack för din kommentar, vad glad jag blir! /Anna