2013-06-06

"Good for eyes, good for health"

Bra för synen och lämpligt nog fint att se på!

Så säger ägaren till den kinesiska restaurang som glädjande nog ligger trettio meter från mitt hem. Och så ställer han fram en liten rykande kopp med några krysantemumblommor och gojibär. Just denna kombo har jag fått förstå är vanlig i Kina, då den sägs vara bra för ögonen. Perfekt för mig som alltid stirrar in i en skärm, tänker ju jag! Och så är det himla gott och fräscht. Prova, vetja!

/Anna


Inköpsställe (krysantemum): Gott Grönt Te

2 kommentarer:

 1. Då kanske jag också ska prova det! Blir nästan blind att stira på dator dagen in och ut…
  Fin blogg !

  Gosia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Jaa, testa absolut - om denna brygd inte hjälper mot något annat så får du i alla fall en uppfriskande testund :)

   Radera

Tack för din kommentar, vad glad jag blir! /Anna