2013-08-22

Fika hos Tant Brun

Ljuvlig blåbärspaj med Earl Grey till mig!Semestern i år blev en hemester, med en rad små utflykter i Stockholmstrakten. En supersolig fredag satte vi oss på bussen till Sigtuna, med enda mål att fika på Tant Brun. Jag mindes det fiket från när jag var liten, och blev inte besviken. Så mysigt! Och gott! Hurra!

Blåbärspajen hade jag läst om på bloggar och den var verkligen - verkligen! - ljuvlig. Tänker mig att det är mycket smör i den pajdegen... Till den ett klassiskt Earl Grey. Mitt kaffedrickande sällskap fick själv förse sig med kaffe ur en bucklig kopparkanna. Hurra igen! Så dagens tips är följande: ta en fikatripp till Sigtuna.

/Anna4 kommentarer:

 1. Så roligt när barndomsminnena inte gör en besviken och som alltid, gott med fika! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur? Det är ju ofta lite av en chansning, minnet vill ju gärna luras... :)

   Radera
 2. Jag tycker det är roligt med hemsemester. Jag var i mitt hemland där har vieget hus och det kändes som hemsemester också… En kopp te, tack!

  Kram/ Gosia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att ha flera hem att hemestra på! :)

   Radera

Tack för din kommentar, vad glad jag blir! /Anna