2014-11-26

Jubileumstävling: vinn Fairtrade tepaket!

Dubbelt upp för den lyckliga vinnaren!

Tidigare i höstas berättade jag om ett chai-te som fick mig att konvertera till, ja just det, chaidrickare. Perfekt balanserade kryddor och helt enkelt supergott. Och dessutom både ekologiskt och Fairtrade. Kan det bli bättre? Jaa, det skulle väl vara om det gick att vinna just detta chai tillsammans med ett tillika ekologiskt, Fairtrade-märkt, prisbelönt och jättegott rooibos (som jag också recenserat under hösten). Och vet du - just detta kan du göra nu!
I samarbete med Fair Trade Shop Green & grejerna kan jag gladeligen bjuda in till jubileumstävling nr 2.


Tävlingen är nu avslutad och en vinnare är utsedd: 
GRATTIS säger vi till FRIDA ELMGREN! Maila dina adressuppgifter till gunilla@fairtradeshop.se så kommer ditt paket med två goda Fairtrade teer på posten!

Vinn ett Fairtrade tepaket!
Såhär tävlar du om tepaketet:
 • Titta in hos Fair Trade Shop Green & grejerna och svara på frågan: vilken av butikens alla produkter skulle du helst vilja hitta under granen i jul och varför?
  Svara i en kommentar till detta inlägg. 
 • Kom ihåg att ange ditt namn!
 • Du har fram till och med måndag 1 december på dig att tävla. Vinnaren utses av representanter från Green & grejerna. Endast boende i Sverige kan delta. Vinnaren annonseras här på bloggen och på Enkoppte:s Facebooksida senast 8 december, och vinsten (1 frp Vild Rooibos och 1 frp Masala Chai) skickas ut direkt från Green & grejerna.
Lycka till!
/Anna

Psst... Gillar du vad du ser hos Fair Trade Shop Green & grejerna kan jag tipsa om att följa dem på Facebook!

11 kommentarer:

 1. Jag skulle helst vilja hitta Rooibos Noël dans le bush under min (egenhuggna) julgran!(http://www.greenochgrejerna.com/product.html/rooibos-noel-dans-le-bush?category_id=22)

  Varför? Jo, för att jag är helt förälskad i röda teer just nu, och den här sorten verkar spännande, dessutom i en fin förpackning.

  Tack för en fin blogg Anna!

  /Sofie Thunman (sofie.thunman (a) gmail.com)

  SvaraRadera
 2. Jag skulle bli glad över ett Vild Rooibos te eftersom jag gillar rött te. Detta te verkar spännande!

  /Renate Pinter

  SvaraRadera
 3. Å! Jag har blivit kär i armbandet Frida Barogue och skulle bli jätteglad om jag hittade det under granen. /Anne WIklund

  SvaraRadera
 4. Hej hej!

  Jag fastnade totalt för dessa färgglada och varma ljus! Inte bara värmer de upp hemmet utan man blir alldeles varm bara av att titta på dem :D
  http://www.greenochgrejerna.com/product.html/nobunto-ljus-matuko-3-pack?category_id=38

  Tack för en fantastiskt mysigt tävling!
  Hälsningar Frida ( fridaelmgren@yahoo.se )

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag väljer underlägg ull Graffiti helt enkelt för att det är så snyggt. Det passar dock bättre under grytan än under granen :-)

  Hälsar
  Magnus Myrberg

  SvaraRadera
 6. Jag föll för "hjärta på pinne" som egentligen är tänkt till att pryda krukväxter men jag skulle använda den för att sätta upp mitt långa hår.
  Jag förtjänar det under granen eftersom jag snart blir mamma (beräknad till början av Januari) så jag skulle vilja ha något litet till mig själv och för 25:- vågar man vara ego.

  SvaraRadera
 7. Jag gillade ull underlägget karamel. Men jag skulle faktiskt inte använda det till grytor utan till att användas som sittunderlägg ute. De som säljs i butik är i plast tyvärr och sånt gillar inte jag. Så ett nytt användningsområde för dessa underlägg. Älskar dina tävlingar. Nätets bästa! //Madeleine

  SvaraRadera
 8. en bambusjal så klart! eko, fair trade och mjuk och varm för min trasiga whiplashnacke!

  SvaraRadera
 9. Jag känner hur det vattnas i munnen och paketet under granen kan hjälpa min att råda bot på mitt (föräldralediga) sockersug - Torkad mango! Åh vad härligt det skulle vara med en sådan klapp! Mmm...
  Ellinor Rylander

  SvaraRadera
 10. Jag har länge haft ögonen på Smyckesasken med grönt lock i glas
  http://www.greenochgrejerna.com/product.html/smyckesask-svart/gron?category_id=38
  Det hade förgyllt julen lite.
  Erika Johansson

  SvaraRadera
 11. Jag skulle bli glad över Chai Masala-te! Använder mest lösviktste, men i vinter blir det många utflykter och då är det praktiskt med tepåsar.
  Åsa Strömqvist

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, vad glad jag blir! /Anna