2017-01-19

När en ny värld öppnar sig

Ägg? Gnutt? Knopp?
Allt och lite till.

Allting har en ände - men allting har också en början! 
Mina första trevande steg in i den magiska tevärlden (i vilken jag sedan blev kvar) gjordes med ett glas blommande te i handen. Just detta te, som säljs under namnet Seasons Blossom, blev bryggan från baljor med syntetiskt smaksatta lågpristeer till det ENORMA utbud av poetiska teer med flyktiga men fängslande smaker som jag nu ägnar en livstid åt att botanisera i. För mig blev det - bokstavligen - som att en helt ny värld öppnade sig i glaset framför ögonen på mig.

(Starten på min teresa ackompanjerades av denna gåshudssång med Yusuf Islam i högtalarna - inte så konstigt att det blev ett hallelujah moment, kanske...)

Seasons Blossom är ett blommande jasminte. När den lilla kulan av hårt (hand)knutna teblad öppnar sig i vattnet, vecklas en bedårande krans av små jasminblommor och en "lilja" av hibiscusblad ut.

Doften är fräscht blommig, och smaken är mild, mjuk och med en exotisk ton av jasminblom. Seasons Blossom är romantisk, upplyftande och rogivande på en och samma gång!  /Anna
 Gillade du vad du läste? Följ mig via Bloglovin, Facebook eller Instagram!

Inköpsställe: Gröna Teimporten


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, vad glad jag blir! /Anna