2013-03-08

Vad jobbar jag med - egentligen?

Nix, jag har ingen webbshop kvar, det stämmer bra. Men jag har inte släppt tejobbandet för det! Just nu håller jag till exempel på och hjälper en annan teshop med nya produktbeskrivningar, som en del i att de är på väg att göra om sin sajt. När den nya sajten med de nya texterna är igång lovar jag att återkomma! Eftersom jag har kvar mitt företag - som i grund och botten är just ett konsultföretag inom copywriting och kommunikationsstrategi - känns det roligt att emellanåt kunna ta sådana här uppdrag inom min älskade tebransch.

Vaddå, ser inte allas arbetsbord ut såhär?

Men, jag har ju också ett alldeles "vanligt" jobb. Eftersom jag på den stora mailskörden förstod att ni var många som inte nöjde er med svaret att jag är informationsansvarig på ett välkänt företag, kommer här en liten förklaring. Det är Interflora som är min arbetsgivare, och en vanlig tisdag kan innehålla allt från att prata med media och skriva pressreleaser, sammanställa medlemsblad och rodda med den facktidning som jag, i min tjänst, är chefredaktör för, till att intervjua fantastiska florister och andra intressanta personer. Ett av de många roliga projekt jag jobbar med heter Månadens gäst, och är ett löpande välgörenhetsprojekt på Interflora.se. Nu i mars heter vår gäst David Lindgren, så jag behöver väl knappast säga att jag är partisk i morgondagens Melodifestivalfinal..?
(Läs mer om Månadens gäst och se min intervju med sångfågeln David HÄR>>>)

/Anna
Kul på jobbet!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, vad glad jag blir! /Anna