2013-08-26

Heja Kung Markatta, heja mig!

Godmorgon!

Superdupermegaekoreko. Sådetså.

I mars berättade jag om Kung Markattas uppdaterade tesortiment; totalt sex olika sorter som är så ekoreko det bara går. Vad sägs om följande certifieringssamling; KRAV, Fairtrade och - som första tesort på marknaden - Äkta Vara. Dessutom är de klimatkompenserade. Heja Kung Markatta!

Min favorit har blivit det gröna teet med citrongräs (och citrusolja, som man ser om man läser noggrant). Det är milt och trevligt och får ofta tjänstgöra som frukostte här hemma när jag vill ha något fräscht att starta dagen med. Dessutom har jag sett till att uppdatera tesortimentet på kontoret till dessa, så att mina kollegor inte behöver dricka syntetiska smakämnen och bekämpningsmedel. Heja mig!


/Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, vad glad jag blir! /Anna