2013-12-03

Skicka godaste adventshälsningen


Alla blir glada över att hitta personliga kort och brev i brev i brevlådan, så är det bara. Och varför vänta ända till jul? Skicka en adventshälsning, vetja! 

Välj ut tre-fyra ekologiska påsteer, smidigast är sådana som är individuellt packade i små kuvert. Jag föll för Pukka-nyheterna Citron, ingefära & manukahonung, Fläder & echinacea, och min egen favvo med tre olika kanelsorter. Stoppa ner ett par, tre tepåsar av varje sort i ett fint kuvert, skriv ett litet hälsningskort och lägg på lådan. Häpp, så enkelt!

Jag passade också på att skicka sådan här välsmakande grattishälsningar till vinnarna i respektive kategori i tävlingen Sveriges Bästa Gröna Blogg 2013 (där Enkoppte kom tvåa i kategorin Årets Växande Frö, hurra!). Kolla in Ekodeko och Choices by Annie, där de bloggat om det doftande brevet de möttes av på hallmattan en ruggig novemberdag.


Skön december!

/Anna

6 kommentarer:

 1. Ljuvliga teer, jag fullkomligen älskar mina teer och jag blev så glad över mitt kuvert. Tror nog allt att jag ska lägga detta tipset på minnet, för jag vet ju hur glad jag blev över mitt kuvert;)
  Tack än en gång
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja gör det - det räcker ju egentligen med att skicka en enda tepåse, som en slags "distansfika" tillsammans med de som man inte har möjlighet att träffa live!

   Radera
 2. Vilken rolig ide! Tack för superbra tips!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bara grejen med ett handskrivet kort brukar kunna sprida glädje ordentligt, så den här te-hälsningen känns som om den går att använda året om. Hoppas dina vänner blir glada! :)

   Radera
 3. Åh, jag hade blivit så lycklig av att få ett sådant kuvert på lådan :) Hade varit tusen gånger bättre än vilken julklapp som helst :) Vill testa olika sorters tea ifrån pukka men har inte hittat några här där jag bor :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur? Jag menar, hur ofta får man doftande brev? :)
   Jag brukar beställa Pukka på nätet. Finns i flera butiker, just dessa köpte jag på Grön Gåva.

   Radera

Tack för din kommentar, vad glad jag blir! /Anna