2014-09-13

Imorgon visar vi vilken som är vår kopp te!

Något för alla! Vad väljer du?

Sedan 1921 har vi fria val i Sverige. Nästan hundra år då varje enskild människas röst vägt lika tungt, om så bara en dag var fjärde år. Så ser det inte ut i hela världen - långt därifrån. Och just därför är det så himla, himla viktigt att vi nyttjar vår rösträtt! För imorgon är det just du och jag som bestämmer åt vilket håll vi vill att Sverige ska gå, rörande såväl lokala angelägenheter som vår roll i stora vida världen.


Vilken är din kopp te? Min är helt klart ekologiskt odlad och producerad av arbetare med vettiga löner och arbetsförhållanden. Jag serverar helst detta gröna te ur min stora rosa tekanna, men oavsett vad du själv väljer i politisk teväg hoppas jag att tar du tar tillvara på ditt demokratiska privilegie och står upp för allas lika värde och mot stängda dörrar!

Peace & love.


/Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, vad glad jag blir! /Anna