2014-09-19

Med smak av sol!

Let the sunshine in

Första gången jag beställde torkad ananas (Fairtrade) och mango (eko och Fairtrade) från Green & grejerna var tanken att jag skulle smaksätta mitt rooibos med dem. Det hann jag såklart inte med, dessa fruktbitar var så löjligt goda att jag mer eller mindre hade satt i mig hela påsen innan tevattnet hunnit koka upp. Häpp, bara att beställa nytt. Vid andra beställningen tvingade jag mig att fotografera dem innan jag smakade och tur var väl det - svooooosch sa det och så var påsarna tomma igen! Jag hann dock med att slänga ner en ananasring och två mangostavar i min rooiboskopp, och även om det blev fräscht och gott så upptäckte jag att dessa torkade godsaker passar bättre som tilltugg till teet än som smaksättning.

Så, bara ett litet snackstips. Och en varning; man blir fast...


/Anna 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, vad glad jag blir! /Anna