2014-11-01

Årets teadventskalender är här!

...så om prick en månad får vi börja julmysa!Jag gillar verkligen idén med Te-adventskalendern; att på ett avspänt och roligt sätt testa nya tesorter. Lite så som jag vill att Enkoppte ska vara! Därför blev jag extra glad när jag fick veta att alla 24 tesorter i årets kalender är ekologiskt odlade och KRAV-märkta. Vem vill dricka bekämpningsmedel till lussebullen, liksom?Precis som föregående år bjuder Te-adventskalendern på en väldoftande mix av grönt och svart te, rooibos och örtte, garanterat något för alla smaker. Grundarna Sofie och Lizette som är förtjusta i örtiga och fräscha teer ser till exempel fram emot lucka 6, 16 och 19 lite extra, medan jag själv som är lite av en traditionalist i sammanhanget tror att lucka 2, 13, 20 och 23 kommer bli mina egna favoriter. Tillsammans med lucka 9 förstås - Anna-dagen. Dessutom är jag riktigt nyfiken på lucka 10... Något för alla, som sagt. Och hittar du någon sort du absolut vill ha mer av (vilket du garanterat kommer göra) så kommer alla tesorter finnas till försäljning i Te-adventskalenderns webshop, tillsammans med svensk honung och fina julkort. I det medföljande lilla häftet kan du själv betygsätta dagens kopp, så att du inte glömmer vilka godbitar du vill ha mer av. Big like från mitt kommunikatörsjag på den detaljen!

Om du brukar handla te hos Te-centralen är det mycket möjligt att du känner igen några av sorterna då det är de som är leverantör av teerna i årets upplaga av Te-adventskalendern (är det bara jag som tycker att det är en perfect match, med tanke på hur lika företagsnamnen är..?). Amanda som driver Te-centralen kan verkligen sin grej, så det är inget snack om att det är bra kvalitet på teet. Kul!

Sååå, nu ska vi bara vänta ut november och sen så...

/Anna

2 kommentarer:

 1. Så spännande!
  Skulle varit roligt att testa själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör't! :) Tänker mig att den är en klockren present också. Vad jag förstått så finns det fortfarande i lager hos www.teadventskalendern.se och hos deras återförsäljare.

   Radera

Tack för din kommentar, vad glad jag blir! /Anna