2014-12-03

Kom och prata te med mig på lördag!

Hejhej!

I helgen är det dags för den årliga upplagan av
Schysst Jul - den rättvisa julmarknaden i Stockholm, och jag har teamat ihop mig med Pekoe ekologiskt te och är på plats hela lördagen för att prata om... dam-da-da-dam... te! 

Det ska bli jättejättekul (och nyttigt att träna på att vara borta från bebis en hel dag, jag börjar ju trots allt jobba igen en vecka senare...) att få träffa alla teintresserade och rättvisevurmande julklappsshoppare. Så har du möjlighet att besöka Schysst jul i helgen och då framför allt på lördag så hoppas jag verkligen att du kommer fram och säger hej! Ylva & Mats på Pekoe har lovat att ha tekannorna laddade med gottigheter så vill du prata längre över en kopp gott ekologiskt te så blir jag gladast i stan.

Adress: Sveavägen 41, Stockholm (ABF-huset). Närmsta t-bana är Rådmansgatan.
Tider: Lördag 6 dec kl 10-16 (jag är på plats hela dagen!), söndag 7 dec kl 10-16

Lista på alla utställande företag hittar du HÄR.

Vi ses!

/Anna

2 kommentarer:

  1. Hade varit väldigt trevligt, men är tyvärr på ett helt annat håll :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi får skåla i te på distans istället! :) /Anna

      Radera

Tack för din kommentar, vad glad jag blir! /Anna