2015-01-25

Tack och grattis och gott 2015!

Gott nytt 2015! 
Jag har kommit igång och börjat arbeta igen efter föräldraledigheten, ny tjänst och mer ansvar och roligare och HUJ vad tiden går - nu är det verkligen hög tid för ett blogginlägg, håller du inte med? 

Den 24 november firade Enkoppte tre år och detta firades med te-tävlingar i dagarna tre. Stort GRATTIS säger jag till Sara Vendel som vann två stycken pu-erh-mandariner från Gott Grönt Te, till Frida Elmgren som vann ett tepaket på Fairtrade-tema från Fair Trade Shop Green & grejerna och till Sofie Thunman som vann en stor burk nepalesiskt te från Pekoe - hipp hurra, hoppas vinsterna smakat!

Jag vill i samma veva säga TACKTACKTACK till de härliga handlare som ville vara med och fira treårskalaset genom att sponsra med vinster; Ann på Gott Grönt Te, Gunilla på Fair Trade Shop Green & grejerna samt Mats och Ylva på Pekoe. Hipp hurra för er också! Här kommer några hälsningar från detta sköna gäng, till alla er som deltog i jubileumstävlingarna:

Gunilla Green

Tack för er önskelista i jubileumstävlingen! Det är roligt att kunna erbjuda ett brett sortiment av Fair Trade-varor och då är det kul att se att ni uppskattar så olika saker. 
Gunilla Green, Fair Trade Shop Green & grejernaAnn Gustafsson
Tack för ert deltagande och intressanta kommentarer! Välkommen till oss på Oxenstiernsgatan 25 i Stockholm där vi håller teceremonier. God fortsättning på 2015!
Ann Gustafsson, Gott Grönt Te 


Mats Thorburn
& Ylva Fontell

Tack för fina motiveringar! Själva hade vi nog tippat att Rekopaketet skulle blir årets hit – det är två spännande teer, från teländer under utveckling där eko gör extra stor nytta!
Mats Thorburn & Ylva Fontell, Pekoe


Och jovisstja, en helt annan sak: du har väl sett att jag sedan ett par dagar tillbaka hänger på Instagram också? Varmt välkommen att följa min vardag på @ailceder! Peace & love.
/Anna

2 kommentarer:

  1. Följer direkt på insta! Blir det tesnack där också? :) // lisamargar3ta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det snackas te överallt, såklart ;) Tack för att du följer! <3

      Radera

Tack för din kommentar, vad glad jag blir! /Anna