2013-08-07

Grå vardag botas med Black Limone!

Jag inspireras av min kompis Daniel på bilden,
och siktar på soffläge i sällskap av Black Limone!

Idag börjar jag jobba igen efter fyra långa semesterveckor. Även om jag har ett väldigt roligt jobb är det ändå motigt de första dagarna med tidiga morgnar, tider att passa, och så vidare... Som en belöning för (förhoppningsvis) väl utförd första arbetsdag har jag därför planerat att jag ikväll inte ska göra någonting annat än att softa i soffan med stora kalla glas Black Limone!

Skivad citron och lime, mängder av krossad is, och så svart te på det!

Black Limone:

 • Skiva (välskrubbad) ekologisk citron och lime, och varva i ett glas.
 • Toppa med mycket krossad is.
 • Häll över kallbryggt svart ekologiskt te - jag har använt Royal Yunnan Black (ett högkvalitativt ekologiskt te från Yunnan-provinsen), då jag tycker att dess maltiga smak gör sig perfekt som iste. Söta teet en aning med råsocker om du vill.
 • Skär upp en tunn ingefärsstav som drinkpinne.


Välkommen vardag!

/Anna 

(2013 års isteer har jag tagit fram tillsammans med min kreativa vän Miia! Hurra vad bra det är att hjälpas åt!)


2 kommentarer:

 1. Dreggel, det där låter jättegott! Spännande smaker ihop!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och god är den! Citrus är ju en klassiker när det kommer till iste, men lika gott för det :)

   Radera

Tack för din kommentar, vad glad jag blir! /Anna