2014-04-05

Tävlingstajm & hurra för provpåsar!


När jag hösten 2011 startade upp Enkoppte som webshop bestämde jag tidigt att mina kunder skulle kunna köpa provpåsar av samtliga lösbladsteer. Det blev succé! Då var jag ensam om att erbjuda denna möjlighet att smaka sig fram till nya favoriter utan att behöva köpa större förpackningar, men nu har glädjande nog fler webshoppar valt att erbjuda detta. Hurra för provpåsar!

Ett av de företag som numera erbjuder småpåsar är Pekoe. Pekoe drivs av trevliga Ylva och Mats - två tefantaster som valt att fokusera på ekologiskt svart te av spännande ursprung. Mitt absoluta favorit-Darjeeling kommer från just Pekoe, läs recensionen här! (öppnas i nytt fönster)
Något jag verkligen uppskattar med deras provpåsar är att de är så väl tilltagna. Enligt mig bör en provpåse räcka till minst en kanna eller fyra koppar te för att man verkligen ska hinna bilda sig en uppfattning om teet. Pekoes provpåsar räcker utan problem till tre kannor (eller 12 koppar). Och som med alla andra bättre teer går det alldeles utmärkt att brygga flera omgångar på samma teblad. Kanon, tycker jag!

NU KAN DU VINNA ETT SMARRIGT SMAKPROVSPAKET FRÅN PEKOE!
I samarbete med Pekoe ordnar Enkoppte nu en välsmakande apriltävling. Ta chansen att vinna smakprov på nya eller gamla favoriter!

Såhär tävlar du:

 • Gilla Pekoe på Facebook
 • Gå in på www.pekoe.se och kolla runt: vilket te skulle du helst vilja smaka och vad är det som lockar med just detta te? Skriv ditt svar som en kommentar till detta blogginlägg. Kom ihåg att uppge ditt namn!
 • Tävlingen pågår t o m 9 april, och vinnarna utses av representanter från Pekoe. Endast boende i Sverige kan delta. Vinnarna annonseras här på bloggen och på Enkoppte:s Facebooksida senast 13 april, och vinsterna skickas ut direkt från Pekoe.

Vinster:

 • 1 pris: tepaket med tre (3) smakprovspåsar om vardera 30 gram från Pekoe, inklusive ditt önskete. Dessutom får vinnaren en värdecheck på fri frakt från Pekoe. Vinstvärde 113 - 118 kronor.
 • 2 - 4 pris: tre personer får en smakprovspåse om 30 gram av sitt önskete.

Lycka till!
/Anna6 kommentarer:

 1. Vad härligt med tävling. Jag har gillat på Facebook och teet jag tyckte lät intressant är South Indian Iyerpadi. Tyckte det lät som ett te i min smak då jag vill att teer ska ha en stark smak. Jag heter Madeleine Norman. :)

  SvaraRadera
 2. Mitt intresse föll över Assam Hathikuli då jag skulle älska att få bjuda mina vänner på det. Tror att det skulle passa då de gillar robusta toner samt ngt som passar med mjölk.
  Hälsningar ifrån Linda Åman

  SvaraRadera
 3. Skoj! Vill gärna bjuda en vän på South India Lyerpadi.

  SvaraRadera
 4. Karoline Ph2014-04-06 10:31

  Nepal Jun Chiyabari Himalayan låter väldigt spännande! För mig är den där första morgonkoppen te något speciellt, när jag lindar fingrarna om koppen och andas in den väldoftande aromen. Längtar då efter ett milt och harmoniskt te som balanserar sinnet och gör mig redo för dagen.

  SvaraRadera
 5. Nepal Jun Chiyabari Himalayan. så nära darjeeling men ändå inte. låter lockande att efter avslutat dagsvärv sätta sig ner och betänka.

  SvaraRadera
 6. Jag skulle vilja smaka på Nepal Jun Chiyabari Himalayan eftersom Darjeeling är en stor favorit i tehyllan och det här låter som ett lovande te att variera med!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, vad glad jag blir! /Anna