2015-08-10

Örtte med apelsin och kokos förlänger sommaren

Clipper levererar sommarfeeling!

Detta ekologiska örtte från Clipper tog jag först hem mest "på kul" när jag hade webshop. Jag hade aldrig kunnat gissa att det var SÅ gott! Det var tydligt att det inte bara var jag som föll för denna soliga apelsin- och kokosblandning, de flesta som beställde återkom sedan igen och igen och igen... Teet innefåller förutom apelsinskal och kokos även Honeybush och ananas. Smaken är frisk och sötsyrlig, lite paraplydrink goes winter style. :)

Häromveckan - när det var dags att gå tillbaka till jobb efter en regnig semestermånad - satt jag och klickade hem förskolestartprylar och sprang plötsligt på just Clipper Orange & Coconut i den e-butik jag befann mig i. Klart att den åkte ned i kundkorgen! För är det nån sensommar/jobbstart man kan behöva en extra solig kopp så är det väl denna? (Missförstå mig rätt, jag älskar regn och vind och väder med lite mer "karaktär" än en helsolig julidag, men kan också längta efter en liten sommardoft emellanåt...)

Har du smakat detta örtte? Vad tycker du om det? 

Soliga hälsningar!
/Anna
Inköpsställe: Lapland Ecostore

1 kommentar:

  1. Jag har inte testat det men kanske ska jag köpa det nästa gång jag svänger in på lapland ecostore (jag brukar handla i deras fysiska butik hellre än e-butiken, mest för att jag kan fara in och kolla :) )

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, vad glad jag blir! /Anna