2017-02-07

Pu-erh + choklad = lyckat!

I början av året tipsade jag om att göra eget chokladte - en kladdig historia men som garanterat går hem hos familjens yngre medlemmar. ("Teklad", som Lisa sammanfattade det på sin blogg Mammatrams.) Men det finns enklare (och mindre chokladkletiga) vägar att gå för att få sig en kopp chokladte! 

Pu-erh med choklad, från Numi Organic Tea.

Jag tycker ofta att de chokladteer som finns på marknaden har en syntetisk och ganska o-chokladig smak, så därför blev jag positivt överraskad när jag smakade detta ekologiska och schysst producerade pu-erh med choklad från Numi Tea. (...och så blev jag minst lika överraskad över att jag fick för mig att beställa hem det från första början, men tänk så bra det blir att våga testa nytt!)

En komplett fikastund - i en enda kopp!

Den fylliga och försiktigt jordiga pu-erh-smaken harmoniserar fint med kakaon och resultatet blir en kopp te som fungerar som en hel fikastund. Perfekt för den sötsugna, med andra ord!

Förutom pu-erh och ekologisk kakao så innehåller teblandningen vaniljstång, rooibos, kanel, apelsinskal och muskot - allt ekologiskt, såklart. Mycket smakrikt. Kanske ett te att baka med? Det måste testas!

/Anna 
Gillade du vad du läste? Följ mig via Bloglovin, Facebook eller Instagram!

Psst... Du har väl sett hur lång avsmakningslistan blivit? Jättelång! 

Inköpsställe: Evas Fairtradefika 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, vad glad jag blir! /Anna